CityD-WES Group

Jouw project bespreken?

En samen de mogelijkheden bekijken?

Doen we!
Case BeeNobby CityD-WES Group

CityD-WES is een specialist in City Improvement. Aan de hand van doordachte strategie├źn en betrouwbare data verbeteren ze de dynamiek en werking binnen steden, gemeenten en organisaties.

Dit deden we voor CityD-WES Group

Voorheen waren CityD en WES twee aparte organisaties. Ze bundelden hun krachten bij bepaalde projecten. WES zorgde als dataspecialist voor onderzoek en heldere inzichten aan de hand van cijfers, grafieken en statistieken. CityD gebruikte deze inzichten om plannen en strategieën uit te werken waarmee overheden en organisaties aan de slag kunnen. In 2020 gingen ze samen onder één merknaam: CityD-WES Group.

Planning en rebranding 

BeeNobby zorgde voor het communicatieve aspect van de fusie. We zorgden voor een plan waarbij CityD en WES onder één merknaam kunnen werken, terwijl ze in zekere mate toch hun identiteit behouden. We kozen ervoor om de naam van WES te veranderen naar DataD. Op die manier is voor iedereen duidelijk dat CityD en DataD zusjes zijn. De merknaam WES gaat echter niet verloren en zit in de overkoepelende naam. om Niet enkel het adviseren en plannen, maar ook de rebranding zelf werd door BeeNobby aangepakt. We maakten nieuwe logo's, naamkaartjes, folders etc. 

 

Nieuwe groepswebsite, aanpassingen bestaande websites

De twee merken CityD en WES hadden reeds een website. Deze hebben we herwerkt om in het plaatje te passen. Daarnaast gaven we de website een SEO-update om hoger in de zoekresultaten van Google te komen. De website van CityD-WES Group is volledig nieuw, gebouwd en geschreven door BeeNobby. 

 

Bekijk de websites:

www.cityd-wes.be
www.cityd.be
www.datad.be


Google analytics en SEO

We analyseren en rapporteren de resultaten op de website. Door te kijken wie er op de website komt, hoe die daar komt en welke pagina's de bezoeker bekijkt, kunnen we de vragen waar klanten mee zitten in kaart brengen en op termijn gerichte verbeteringen aanbrengen aan de website.

Meer Projecten