Employer Branding

Employer branding

Eens samenzitten?

En bekijken wat employer branding voor jou kan doen?

Doen we!

Ben jij aantrekkelijk als werkgever? Hoe staan mensen tegenover jouw bedrijf als werkgever? En wat vinden je huidige werknemers? Onder employer branding vinden we de antwoorden en profileren we jou als aantrekkelijke werkgever voor je huidig en toekomstig personeel.

Je werknemers zijn de dragende krachten van je bedrijf. Als je werknemers zich goed in hun vel voelen met jou als werknemer, leveren ze beter werk en kun je sneller groeien. Het is dus belangrijk om een goede indruk te maken als werkgever. Niet alleen voor je huidige, maar ook voor je toekomstige personeel. Dankzij een sterke employer branding haal je makkelijker talentvolle medewerkers naar jouw bedrijf.

 

Interne communicatie

Interne communicatie is een erg belangrijk aspect van employer branding. De communicatie op de werkvloer van werkgever naar werknemer en omgekeerd bepaalt voor een groot deel de sfeer op de werkvloer. Hoe deze interne communicatie juist georganiseerd moet worden hangt veelal af van het bedrijf en de sector.

BeeNobby ondersteunt en adviseert bij het organiseren van efficiënte interne communicatie. We bekijken de huidige situatie en geven deskundig advies om de interne communicatie te verbeteren. 

 

Corporate branding strategie

Mooie kantoren, een goed loon en een bedrijfswagen zijn niet voldoende om werknemers aan te trekken. Potentiële werknemers moeten zich goed voelen bij jouw merk, jouw identiteit. Zo'n identiteit creëer je niet van de ene dag op de andere. Hiervoor is een strategie op langere termijn nodig.

 

Wij bekijken graag wat jij kunt doen om een aantrekkelijke werkgever te zijn, zowel intern als extern.

Vraag je offerte voor employer branding

Wij verwerken alle gegevens op een veilige manier, volgens onze privacyverklaring. Lees ze hier

Ook interessant voor jou?