Video

video camera

Eens samenzitten?

En bekijken wat een video voor jou kan doen?

Doen we!

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Video is dé communicatiedrager van het moment. Zet jouw bedrijf, merk, boodschap of idee ook in de kijker met een vette video voor op je website of op social media.

Video: een ongelooflijk sterke communicatiedrager

Video is een van de meest populaire en effectieve communicatiedragers van de laatste jaren. We zien op het internet geregeld bedrijfsvideo's, productvideo's, explainervideo's enzovoort. Dit komt omdat video werkt. Het internet houdt van video, waardoor je er meer mensen mee kan bereiken.

In een video kun je dan ook veel meer vertellen op een veel aangenamere manier. Men bekijkt liever een filmpje van 30 seconden dan dat men een tekst leest van 300 woorden. Visuals in een video kunnen je boodschap ook verduidelijken en kracht bijbrengen.

 

Een video van planning tot editing

Voor een professionele video kun je rekenen op BeeNobby. We bekijken je boodschap, je situatie en je doelgroep en bedenken een creatief scenario. Ook het opnemen, bewerken en eventueel ondertitelen van de video kun je aan onze experts overlaten.Alle soorten video's zijn mogelijk: productvideo's, bedrijfsvideo's, explainervideo's, testimonials enzovoort.

Vraag je offerte voor een professionele video

Wij verwerken alle gegevens op een veilige manier, volgens onze privacyverklaring. Lees ze hier

Ook interessant voor jou?