Print & Publicatie

Print en publicatie

Eens samenzitten?

En bekijken wat gedrukte marketing voor jou kan doen?

Doen we!

Print is een van de oudste marketingdragers en mede daarom een van de efficiƫntste Wie denkt dat geprinte media dood is, heeft het grondig mis. Adverteren in print kan nog steeds effectief zijn, als je het goed aanpakt tenminste.

Zijn gedrukte advertenties verleden tijd? Nog lang niet!

Print is een van de oudste communicatiedragers. Print gaat dus ook al het langste mee. En met reden, want ondanks de vele mogelijkheden die online marketing biedt, heeft print nog steeds dubbel en dik zijn plaats in de marketingwereld.

Tegenwoordig zijn we zelfs niet meer gewoon om een offline communicatieboodschap in onze handen te hebben. Een boekje om door te bladeren of een kortingsbon op de koelkast hangen, het zijn allemaal zaken waar we opnieuw meer belang aan beginnen hechten.

 

Persoonlijkheid en tastbaarheid

Met gedrukte media kun je letterlijk in de woonkamer van je doelgroep komen. Een advertentie in een magazine, een eigen bedrijfsblad, een persoonlijke kortingsbon enzovoort. Het zijn allemaal mogelijkheden om erg dicht bij je doelgroep te komen. Misschien zelfs dichter dan online marketing ooit zal kunnen. 

De tastbaarheid is ook een ongelooflijk sterke troef van gedrukte marketing. Men kijkt vandaag sneller op van een blaadje in de brievenbus dan van een e-mail in de inbox.

 

Wij vinden de ideale platformen voor jouw offline marketing en zorgen voor een creatief, activerend ontwerp.

Vraag je offerte voor gedrukte marketing

Wij verwerken alle gegevens op een veilige manier, volgens onze privacyverklaring. Lees ze hier

Ook interessant voor jou?

Copywriting

Communicatie

Persbericht

Communicatie