Personal Branding

Personal branding

Eens samenzitten?

En bekijken wat personal branding voor jou kan doen?

Doen we!

Kun jij jezelf verkopen? Durf jij vertellen waar jij echt heel goed in bent en waarom een werkgever jou moet aannemen? Veel personen hebben hier moeite mee. Gelukkig brengt personal branding redding. Met corporate branding zetten we jouw talenten in de verf.

Als kind leren we dat bescheidenheid een belangrijke eigenschap is en dat je niet moet opscheppen met wat je kan en hebt. Later merken we echter dat het belangrijk is om jezelf te kunnen verkopen, om te durven zeggen waar jij echt goed in bent. In een sollicitatiegesprek, bijvoorbeeld, hebben we nood aan een sterke personal branding. Ook als je al een job hebt, is personal branding belangrijk bij het vinden van en communiceren met klanten, partners en stakeholders.

 

Jezelf als merk profileren

Personal branding is jezelf profileren als merk. Je bepaalt hoe anderen jouw gaan zien aan de hand van onder meer een zekere uitstraling en een bepaalde vorm van communiceren. Je bouwt een reputatie op en laat je talenten zien aan andere personen en bedrijven.

 

Talenten vinden en zichtbaar maken

Om anderen te overtuigen dat jij ergens goed in bent of veel van af weet, moet je het eerst zelf geloven. Waar ben jij goed in? Waarom moet een werkgever jou aannemen en niet iemand anders. Bij personal branding vinden we jouw talenten en -nog belangrijker- maken we deze talenten zichtbaar. Op die manier kunnen werkgevers en collega's beter inschatten waar jij goed in bent en wat je graag doet. Ze weten wat ze aan je hebben en welke job/taak jou helemaal ligt.

 

Vraag je offerte voor personal branding

Wij verwerken alle gegevens op een veilige manier, volgens onze privacyverklaring. Lees ze hier

Ook interessant voor jou?