Social media beheer

social media beheer

Eens samenzitten?

En bekijken wat social media beheer voor jou kan doen?

Doen we!

Social media is een van de meest populaire en effectieve kanalen om je klanten te bereiken. Met een goed beheerd social media account kun je communiceren met klanten en ze aan je binden. Wij zorgen ervoor dat jouw social media accounts leven dankzij creatieve content!

Content bedenken en creëren voor social media

Weet je niet wat je moet posten? Of ben je niet zeker of social media wel effectief is voor jouw onderneming?

Onze experts bekijken samen met jou welke social media relevant zijn. We zorgen voor een levendig account waar frequent relevante, engaging content op komt. Dit doen we aan de hand van een contentplan. In zo'n plan staat in kalendervorm wat je de komende periode allemaal kan posten. Zo val je nooit zonder onderwerpen en dus nooit zonder content!

Wil je je liever niet bezighouden met het posten op social media? Ook dit doen we met plezier voor jou. We creëren de content en posten het op je social media accounts.

 

Conversatiemanagement

Social media is een fantastisch kanaal om in contact te komen met (potentiële) klanten. Ga de conversatie aan met je publiek open kom te weten wat ze van je denken en met welke vragen ze zitten.

Wij monitoren jouw social media account op vragen en reacties. Deze worden door ons snel beantwoord en we communiceren steeds door naar jou. Zo is je onderneming actief aanwezig op social media en weet jij wat er leeft bij je klanten!

Vraag je offerte voor je social media door ons laten beheren

Wij verwerken alle gegevens op een veilige manier, volgens onze privacyverklaring. Lees ze hier

Ook interessant voor jou?

Communicatieplen

Communicatie

Video

Communicatie