Communicatie

Op een creatieve, slimme en effectieve manier communiceren met klanten en stakeholders? Bij communicatiebureau BeeNobby noemen we dat 'Buzzy Communication". Ontdek wat we allemaal voor jou kunnen doen.

Communicatieplan

Communicatieplan

Om je communicatie planmatig en efficiƫnt in te zetten, heb je hoe dan ook een communicatieplan nodig. Een communicatieplan is de kapstok voor je communicatie en zorgt ervoor dat alle communicatie doelgericht is, als deel van je strategie (vaak bepaald in je marketingplan).

Meer informatie

Copywriting

Je kunt als bedrijf het slimste idee, het beste product of de beste service hebben. Als je het niet kunt vertellen, heb je er helaas niets aan. Daarom heb je goede teksten nodig die je boodschap kort en duidelijk brengen.

Meer informatie

Social media beheer

Social media is een van de meest populaire en effectieve kanalen om je klanten te bereiken. Met een goed beheerd social media account kun je je klanten bereiken, boodschappen sturen en aan je binden.

Meer informatie

Website

Ben je toe aan een (nieuwe) website? Of wil je dat je website tekstueel ingevuld wordt? Zowel voor het bouwen als het schrijven van websites kun je bij ons terecht.

Meer informatie

Pers

Wil je jouw boodschap of verhaal in de pers? Wij vinden de kanalen die perfect zijn voor jouw boodschap en schrijven persberichten die opgemerkt worden door journalisten.

Meer informatie

Video

Zet jouw bedrijf, merk, boodschap of idee in de kijker met een vette video op je website of op social media. Wij zorgen voor een professionele video van scenario tot editing.

Meer informatie

Staat wat je zoekt niet in de lijst?

Geen probleem. Stel je vraag, wij vertellen je graag wat we voor jou kunnen doen.

Wij verwerken alle gegevens op een veilige manier, volgens onze privacyverklaring. Lees ze hier