Retailmarketing

retailmarketing kleinhandel

Eens samenzitten?

En bekijken wat Retailmarketing voor jou kan doen?

Doen we!

Steeds meer kleinhandelaars hebben moeite om te overleven in tijden van online concurrentie van webshops. Veel winkels hebben dan ook nood aan een nieuwe wind, om hun voet naast die van de online retailers te kunnen zetten. BeeNobby wil daarbij helpen. Speciaal voor hen ontwikkelden we het Retail Driestappenplan.

Retailmarketing om (opnieuw) meerwaarde te creëren

Onder meer door de toenemende druk van online retailers krijgt de kleinhandel het steeds moeilijker. Winkels moeten steeds vaker de deuren sluiten, omdat ze geen antwoord kunnen bieden op het aanbod en de snelle thuisleveringen van online retailers als Bol.com, Zalando en Amazon.

Wij geloven echter sterk in de kansen, concurrentiekracht en levensvatbaarheid van de kleinhandel. Daarom maakten we bij BeeNobby het retail driestappenplan.

 

Het retaildriestappenplan is gemaakt om kleinhandelaars opnieuw te laten opboksen tegen de grote webshops, en om de klanten opnieuw naar de winkel te krijgen. We vinden de kansen voor de kleinhandel om opnieuw meerwaarde te creëren voor de consument van vandaag. Op die manier geeft de winkelier de klanten opnieuw reden om lokaal te winkelen, en zal de lokale kleinhandel zijn voet naast die van online retailers kunnen zetten.

 

Vraag je offerte voor retailmarketing

Wij verwerken alle gegevens op een veilige manier, volgens onze privacyverklaring. Lees ze hier

Ook interessant voor jou?

Marketingplan

Marketing

Social media beheer

Communicatie

Communicatieplan

Communicatie