KMO-Portefeuille

BeeNobby is erkend dienstverlener van de kmo-portefeuille

BeeNobby helpt kmo’s, organisaties en overheden om hun performantie en concurrentiekracht te versterken door het verlenen van zowel strategisch- als implementatieadvies. Omdat BeeNobby erkend dienstverlener van de kmo-portefeuille is, krijgen ondernemingen die bij ons zulk advies vragen financiële steun van de Vlaamse Overheid.

Dit advies kan over alles gaan wat zich in het werkveld van BeeNobby bevindt. Dit houdt onder andere in:

Advies omtrent

  • strategieën en plannen
  • sociale media (adverteren en beheren)
  • on- en offline communicatie (print, website, adverteren enz.)
  •  

De kmo-portefeuille in het kort

BeeNobby is erkend dienstverlener van de kmo-portefeuille. Uw onderneming kan daardoor genieten van financiële steun vanwege de Vlaamse overheid voor (strategische) adviesprojecten, die de kwaliteit en concurrentiekracht van uw onderneming bevorderen.

Wie komt in aanmerking voor subsidies via de kmo-portefeuille?

Kleine ondernemingen
Kleine ondernemingen kunnen een subsidie krijgen van 30 % van de totale kosten van het adviesproject met een maximum van € 7.500 op jaarbasis.

Middelgrote ondernemingen
Middelgrote ondernemingen kunnen een subsidie krijgen van 20 % van de totale kosten van het adviesproject met een maximum van € 7.500 op jaarbasis.

 

Meer weten over de kmo-portefeuille??

Meer informatie over de kmo-portefeuille en de toekenningsvoorwaarden vindt u op de website van het Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Enkel ondernemingen met maatschappelijke zetel in Vlaanderen en die voldoen aan de toekenningsvoorwaarden komen in aanmerking voor subsidies via de Vlaamse kmo-portefeuille.

 

BeeNobby's registratienummer: DV.A229173