Lammertyn.net

Jouw project bespreken?

En samen de mogelijkheden bekijken?

Doen we!
Case BeeNobby Lammertyn.net

Lammertyn.net is een bedrijf uit Beveren dat afvalcontainers verhuurt. Ze verzorgen ook de lediging van de rolcontainers en het transport van het afval.

Blijf niet bij de zakken zitten

In 2019 wilde Lammertyn.net campagne voeren in de provincie Oost-Vlaanderen om bedrijven te laten overstappen van afvalzakken op een afvalcontainer. Lammertyn.net en BeeNobby waren voorheen al partners voor het schrijven van blogartikels, het onderhouden van sociale media en het beheren van Google Ads.

Toen de vraag kwam om een campagne te bedenken en uit te voeren, gingen we dan ook maar wat graag voor Lammertyn.net aan de slag.

 

Campagneplan

Met het marketingplan dat BeeNobby eerder maakte voor Lammertyn.net als basis, ontwikkelden we een campagneplan. Onder het motto 'Blijf niet bij de zakken zitten' maakten we een strategie en plan om een half jaar lang campagne te voeren.

 

Uitvoering

Ook de uitvoering van het plan werd verzorgd door BeeNobby:

  - Professionele campagnebeelden
  - Contentplan social media
  - Online marketing (Google Ads + Social media)
  - Design & drukwerk
  - ...

 

Evaluatie en rapportage

Doorheen de hele campagne volgden we de resultaten nauw op en stuurden we bij waar nodig. We hielden Lammertyn.net steeds op de hoogte via persoonlijk contact en overzichtelijke rapporten.

Meer Projecten