Bostore

Jouw project bespreken?

En samen de mogelijkheden bekijken?

Doen we!
Case BeeNobby Bostore

Bostore is een verdeler van raamdecoratie, zonwering, terrasoverkappingen en garagepoorten. Met persoonlijk advies en kwalitatieve producten gaat het bedrijf voor meer comfort in en om de woning van elke klant.

Dit deden we voor Bostore

Bostore had nood aan een nieuwe, professionele website die mee was met haar tijd. Een website met een sterke SEO-score, zodat ze bovenaan de juiste zoekresultaten staat, die een goede gebruikservaring biedt en een aangenaam design heeft. Met die nieuwe website wilde Bostore meer gebruik kunnen maken van het internet, onder andere via digitale marketing.

Nieuwe website met oog voor SEO

We zorgden voor een gloednieuwe website die voldoet aan de eisen van zowel Bostore als die van Google. Met slimme copywriting en een goede opbouw zorgden we voor een website die goed gevonden wordt op Google. Klanten kunnen er gemakkelijk producten vinden en mooie, grote beelden ervan zien. Ze kunnen snel en zonder problemen contact opnemen of een offerteaanvraag doen.

Digitale marketing

Een goed opgebouwde nieuwe website is één ding, er voldoende bezoekers op krijgen is een ander. Ook daar hielpen wij Bostore mee. Met digitale marketing op sociale media zorgden we voor traffic naar de website en een mooie verhoging van het aantal offerteaanvragen. Ook na de lancering van de website deden we voor Bostore nog aan digitale marketing naar aanleiding van campagnes en promoties.


Signage

Na de verhuizing van de Bostore showroom ontwierpen we de borden en bestickering die hiermee gepaard gingen. Onder andere de openingsuren en routebeschrijving voor het nieuwe gebouw werden netjes en compact in professionele stickers en borden gegoten.

Meer Projecten