Branding FERM-Rental

Jouw project bespreken?

En samen de mogelijkheden bekijken?

Doen we!
Case BeeNobby FERM-Rental

Bij FERM-Rental kunnen particulieren en bedrijven alles voor hun evenement huren. FERM-Rental zorgt voor de verhuur, opbouw en afbraak van evenementbenodigdheden zoals licht- en geluidsinstallaties, meubilair en decoratie.

Dit deden we voor FERM-Rental

FERM-Rental heette voorheen ER-M (Event Renting & More). In 2019 ging ER-M op zoek naar een nieuwe naam. Een naam die moderner en beter herkenbaar is, maar ook duidelijk maakt wat het bedrijf zoal doet. Een nieuwe naam dus, en daarbij een nieuw logo en een volledig nieuwe huisstijl. Hiervoor werd BeeNobby ingeschakeld.

Branding: Naam, logo, huisstijl, signage

We gingen op zoek naar een nieuwe naam voor ER-M. Na enkele brainstorms en voorstellen over en weer kwamen we uit bij de naam FERM. Het gedeelte ER-M blijft bestaan. Door de F toe te voegen krijgen we een bestaand woord met een positieve connotatie. Een woord dat lekker bekt en blijft hangen. Door 'Rental' toe te voegen maken we snel duidelijk dat het om een verhuurservice gaat. FERM-Rental was geboren.

 

Bij een nieuwe naam hoort een nieuw logo. In het logo zien we de letter F terugkomen in de vorm van een diamant, die kwaliteit uitstraalt.

Nieuwe webshop

Momenteel zijn we een webshop aan het ontwikkelen voor FERM-Rental. Met deze webshop zullen klanten niet enkel simpel producten kunnen vinden en huren, de voorraad zelf zal er ook makkelijk mee te beheren zijn. 

 


Belettering vrachtwagens

Het nieuwe logo moet uiteraard getoond worden. Daarom zorgde BeeNobby voor belettering van vrachtwagens en bestelwagens.

Meer Projecten