Huisstijl

Eens samenzitten?

En bekijken wat Ontwikkeling huisstijl voor jou kan doen?

Doen we!

Je merk herkenbaar maken, dat doe je met een goed doordachte huisstijl. Een trendy logo met een catchy baseline, sterke kleuren en de geschikte communicatiestijl. Je huisstijl maakt je merk en moet dus perfect zijn zoals jij het wil. En daar zorgen we bij BeeNobby voor.

De huisstijl van je merk is veel meer dan zomaar een logo, slogan en kleurcombinatie. Het moet de volledige identiteit van je merk uitdragen. Kleuren en vormen hebben bepaalde gevoelsmatige betekenissen die belangrijk zijn in het bepalen van jouw huisstijl. Je logo, naam en baseline moeten een bepaald gevoel geven aan je doelgroep en aan jezelf. De huisstijl van je bedrijf of merk is niet iets om even snel over te gaan.

Samen een unieke huisstijl creëren

Wij kunnen jouw huisstijl niet maken. Dat moeten we samen doen. We luisteren naar jouw verhaal en naar waar je naartoe wil met je bedrijf. We zoeken naar de elementen die in je huisstijl vervat moeten zitten. Een deel van deze elementen zijn terug te vinden in je merkidentiteit.

Met jouw verhaal als fundering bouwen we verder tot we de ideale huisstijl te pakken hebben. We zijn te allen tijde vlot bereikbaar voor feedback en spelen kort op de bal. 

Vraag je offerte voor een unieke huisstijl

Wij verwerken alle gegevens op een veilige manier, volgens onze privacyverklaring. Lees ze hier

Ook interessant voor jou?

Marketingplan

Marketing

Marketing

Communicatie